Traduceri autorizate în Constanţa şi în Mangalia

0740-14.87.98
meta_frasis@yahoo.com

Termene şi condiţii

Data intrării în vigoare: iulie 2018

Această Declarație de Confidențialitate se aplică la www.constanta-traduceri.ro deținut și operat de Metafrasis s.r.l. Această Declarație de Confidențialitate descrie cum colectăm și utilizăm informațiile, care ar putea include datele personale pe care le furnizați pe website-ul nostru: constanta-traduceri.ro. Acesta descrie, de asemenea, alegerile care vă stau la dispoziție cu privire la cum utilizăm datele dumneavoastră personale și cum puteți accesa și actualiza aceste date.

Colectare de date

Nu colectăm date cu caracter personal prin intermediul site-ului www.constanta-traduceri.ro.

Datele pe care le colectăm automat

Atunci când website-ul nostru este utilizat, colectăm câteva informații în mod automat.

Acestea includ date precum setări de limbă, adresa IP, locația, setările dispozitivului, sistemul de operare al dispozitivului, informațiile de autentificare, ora utilizării, adresa URL solicitată, raportul de stare, agentul utilizator (informații despre versiunea browserului), sistemul de operare, rezultat (vizitator sau cumpărător), istoricul navigării și tipul de date vizualizate.

Toate aceste date sunt preluate prin intermediul aplicației Google Analytics și sunt folosite doar pentru a îmbunătăți experiența de navigare pe site-ul nostru.

 

Vă mulțumim!